Web Analytics

În weekend, comuna Corbi devine capitala rock-ului românesc

de | 10.08.2022 11:12 | Actualitate, Cultură, Home

Timp de trei zile și trei nopți, în perioada 12-14 august, comuna Corbi va fi capitala rock-ului românesc. Va avea loc o nouă ediție a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Un eveniment la care vor și-au anunțat prezența nume mari ale rock-ului românesc, inclusiv Phoenix, Iris și Cargo. De specificat este faptul că Phoenix va fi prezentă pentru prima dată pe scena festivalului de la Corbi.
În cele trei zile ale festivalului Stonebird de la Corbi vor încânta cu prezența următoarele trupe: Vineri, 12 august, vor cânta Phoenix, Dirty Shirt, Alex Calancea&Lupii, White Mahala și Bucium. Sâmbătă, 13 august, pe scena festivalului vor urca Iris (Cristi Minculescu, Valter&Boro), Bucovina, Timpuri Noi, Zob și Uniforma. Iar duminică, 14 august, vor urca pe scenă Cargo, Trooper, Altar, New Jersey și C.A.S.H.

Citește și: Un regizor român, premiat cu Emmy pentru un documentar


Și anul acesta camparea cu rulota / autorulota este inclusă în prețul biletului. La fel și camparea cu cortul. Copiii sub 12 ani nu au nevoie de bilet, dar trebuie să fie însoțiți de un părinte (dacă au sub 8 ani), respectiv un adult, dacă au peste 8 ani. Vor exista și locuri de joacă special amenajate pentru ei și multe alte surprize. Cetățenii care au domiciliul în comuna Corbi au acces gratuit pe baza cărții de identitate.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *