Web Analytics
scris miercuri, 27.09.2023

În procesul cu primarul din Mioveni, Stelian Crăciun a recuzat completul de judecată

„A mai tras de timp”, a spus avocata edilului-șef

Joi, 21 septembrie, la Judecătoria Pitești a fost programat un nou termen în procesul pe care primarul Ion Georgescu (foto stânga), respectiv UAT Mioveni, l-a intentat lui Stelian Crăciun, cumnatul primarului din Mărăcineni, sub acuzația de violare a sediului profesional. Vă reamintim că, în luna februarie a anului trecut, edilul-șef al orașului Mioveni a anunțat că a fost victima unei agresiuni în biroul său, peste el intrând numitul Stelian Crăciun.

În procesul cu primarul din Mioveni, Stelian Crăciun a recuzat completul de judecată

Noutatea la acest termen este că pârâtul a cerut recuzarea completului de judecată. Ingrid Alexandrescu, avocata primarului, ne-a declarat că dl Crăciun „a motivat același lucru, că judecătorul e lipsit de imparțialitate, de-ale lui… A mai tras de timp; ne-a dat un termen în noiembrie, în vederea soluționării cererii de recuzare. A mai câștigat timp, să zic, două luni. Dacă el nu făcea această cerere, ne judecam, procesul se finaliza, instanța rămânea în pronunțare”.
Vă reamintim că partea vătămată dorește schimbarea juridică a faptei, în ultraj. Motivul: această infracțiune cuprinde și violarea spațiului profesional, „pentru că dl. primar a fost agresat în timpul exercitării profesiei”, după cum spunea d-na avocat.

Citește și Primarul din Mioveni continuă lupta în instanţă cu Stelian Crăciun. „Justiţia să-şi facă treaba! Cineva trebuie să-i dea o lecţie acestui «cel mai mare om de afaceri»!”

Citește și Exclusiv. Stelică Crăciun a fost prins conducând cu permisul suspendat. Polițiștii i-au făcut dosar penal

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *