Web Analytics
scris marți, 12.03.2024

În Parcul Ştrand din Piteşti a început construcţia unui complex sportiv

Construcţia unui nou complex sportiv, destinat competiţiilor juvenile şi antrenamentelor, a început în Parcul Ştrand din Piteşti, după cum au anunţat, marţi, 12 martie reprezentanţii administraţiei locale.

În Parcul Ştrand din Piteşti a început construcţia unui complex sportiv

Citește și: Ion Georgescu a scăpat de arestul la domiciliu, dar nu se poate întoarce la Primărie

Potrivit unui comunicat al Primăriei Piteşti, proiectul, finanţat de Ministerul Dezvoltării Locale şi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii, are o valoare totală de peste 3,8 milioane lei (cu TVA). Durata de implementare este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Complexul sportiv va include un teren de fotbal de 35 pe 45 metri, o sală de recuperare sportivă, vestiare, o tribună acoperită cu 190 de locuri şi amenajări exterioare pentru curte.

„Tribunele vor fi realizate din confecţii metalice, acoperite cu policarbonat rezistent la intemperii şi la radiaţii UV, asigurând un spaţiu confortabil pentru 190 de spectatori. Scaunele din tribună, de culoare violet, vor fi fixe şi rezistente la uzură”, se mai menţionează în comunicatul remis de Primăria Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *