Web Analytics

În opinia lui Marcel Ciolacu, Simona Bucura Oprescu ar putea deveni şefa organizaţiei de femei a PSD

de | 19.03.2023 12:28 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, aflat vineri, 17 martie, la Piteşti, la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Argeş, a avut numai cuvinte de apreciere la adresa deputatei Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al organizaţiei de partid. „Nu e săptămână în care d-na Simona să nu vină la mine să-mi reamintească faptul că e de la Argeş” – a spus zâmbind liderul PSD.

Citeşte şi: Cristian Gentea şi Ion Georgescu, liderii aleşi să întărească echipa lui Ion Mînzînă

Întrebat de colegul nostru Gabriel Grigore dacă, dată fiind activitatea sa de partid, Simona Bucura Oprescu ar putea ajunge într-o zi preşedintă a organizaţiei de femei a PSD la nivel naţional, Marcel Ciolacu a spus: „La cât o cunosc eu pe doamna Simona, nu exclud pe viitor o asemenea variantă„.

Iată şi discursul de vineri, de la conferinţa de alegeri, al deputatei Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeş:

De ce facem politică noi toți și fiecare dintre noi? Facem politică deoarece credem în puterea lui „împreună”! Facem politică fiindcă suntem în România de la Argeș care a dat primele două capitale ale Țării Românești, unde avem primul document scris în limba română, unde avem o prețioasă lecție de demnitate dată de partizanii din munți, unde la Dacia, la Mioveni, în Argeș se produce 25% din exportul României! Politica, dincolo de ce se spune, este o meserie frumoasă, o meserie prin care poți schimba viața, prin care poți face bine multor oameni.

Aici, la Argeș, am făcut echipă împreună. La alegerile din 2020, PSD Argeș a obținut cele mai multe voturi din România. Iar rugămintea pe care o am este să continuăm să muncim pentru Argeș, dar să înțelegem în același timp că tot ceea ce facem este pentru România. Trebuie să continuăm să muncim împreună, să menținem încrederea argeșenilor. Ne dorim ca Argeșul să fie tratat cu respectul pe care îl merită și să aibă finanțare în raport cu ceea ce reprezintă pentru România. Dacă avem o atitudine de înfrânți, și viitorul nostru va fi înfrânt. Îmi doresc ca împreună să avem o atitudine de învingători și împreună să luptăm pentru viața și bunăstarea românilor și să ducem Argeșul pe primul loc așa cum am făcut-o și până acum!

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *