Web Analytics

Cristian Gentea şi Ion Georgescu, liderii aleşi să întărească echipa lui Ion Mînzînă

de | 19.03.2023 09:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

La conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Argeş, desfăşurată vineri, 17 martie, la Piteşti, preşedinte al organizaţiei a fost reales în unanimitate – aşa cum v-am informat – Ion Mînzînă, care şi-a propus ca obiectiv victoria la alegerile de anul viitor.

Citeşte şi: A început conferința de alegeri a PSD Argeș. Ciolacu și Corlățean au venit la Pitești

Pentru a-şi îndeplini acest deziderat, Mînzînă şi-a ales o echpă puternică de conducere, cu doi primvicepreşedinţi, primarii Cristian Gentea (Piteşti) şi Ion Georgescu (Mioveni), şi un secretar executiv în persoana Simonei Bucura Oprescu, oameni care nu mai au nevoie de prezentări.

Întrebat de Jurnalul de Argeş care a fost raţiunea de a avea doi primvicepreşedinţi, Ion Mînzînă a spus: „Noul statut al partidului permite alegerea a doi primvicepreşedinţi. Unul dintre ei normal că trebuie să fie preşedintele organizaţiei municipale reşedinţă de judeţ, iar celălalt, liderul organizaţiei unui oraş care are rezultatele cele mai bune. (…) Creez astfel şi o competiţie internă în partid. Cei mai buni trebuie să conducă partidul„.

Ion Mînzînă a fixat şi un target (o ţintă, un prag) la PSD, în Argeş, pentru fiecare tip de alegeri. Acesta este de 55%. Întrebat dacă îl poate realiza, Cristian Gentea, lider al PSD Piteşti a spus: „Dacă ăsta e targetul, îl preluăm şi vom face tot ce trebuie ca să-l îndeplinim„.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *