Web Analytics

În disperare de cauză, Leoni angajează persoane cu opt clase

de | 18.04.2018 20:57 | Economie

12 leoni bascovNu mai e de mult o noutate că majoritatea jucătorilor din industria argeșeană se confruntă cu o criză tot mai profundă de personal calificat, dar și necalificat. Situația este cu atât mai gravă cu cât tinerii argeșeni refuză să se angajeze chiar și ca necalificați urmând să se califice apoi pe banii companiilor, prin diferite programe de internship sau de școlarizare profesională derulate de acestea.

În aceste condiții, firmele argeșene au ajuns să scadă atât de mult nivelul cerințelor la angajare, încât să primească și persoane fără studii liceale, fiind impuse măcar cele opt clase de școală generală. Într-o astfel de situație disperată se află și Leoni Wiring Systems Pitești, care angajează muncitori necalificați pentru  asamblarea și montarea pieselor. Iată ce cer cei de la Leoni: studii minimum 8 clase; disponibilitate la program pe 3 schimburi (8h/zi); dexteritate; capacitate de a lucra stând în picioare; nu este obligatorie experiența. În schimbul acestor condiții minimale se oferă: salariu brut 1900 RON pentru primele 3 luni, începând cu luna a 4-a un bonus de performanță de 325 RON/lună brut, tichete de masă în valoare de 12 lei pentru toate zilele lucrătoare, 4 prime anuale, orele suplimentare plătite 200% + bonus de week-end, se asigură transportul pentru toate cele 3 schimburi și se decontează 60% din contravaloarea transportului pe lună, se asigură formare profesională la locul de muncă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

4 Comentarii

  1. acum cativa ani ziceau ca aleg pe cine vor,ca sunt zece la poarta, acum angajeaza tot ce pica dar salariul e tot de sclavi

  2. Buna ziua as vrea si eu sa ma angajez daca se mai fac angajări..
    Multumesc

  3. Buna ziua as vrea si eu sa ma angajez daca se mai fac angajări..
    Multumesc nr 0726074048

  4. Am nevoie de un loc de muncă.