Web Analytics

În curând, dezbatere publică pe proiectul Spitalului Municipal de Urgenţă Piteşti / Gelu Tofan: „Mă ocup, în acest moment, strict de atribuţiile pe care le am ca viceprimar”

de | 25.11.2021 14:22 | Actualitate, Politica si Administratie

Săptămâna trecută, Gelu Tofan, viceprimarul Piteștiului, s-a autosuspendat din funcția de președinte al PNL Pitești, având în vedere instrumentarea de către DNA Pitești a unui dosar care vizează mai multe persoane din conducerea PNL Argeș, printre care și el. Între timp, l-am contactat pentru a afla cum afectează decizia de autosuspendare funcția de viceprimar, dar și ce va face în continuare din această poziție.

„Nu pot să spun că nu mă afectează, dar este o decizie rațională, morală, din punctul meu de vedere. M-am autosuspendat și am delegat atribuțiile de președinte singurului prim-vicepreședinte, care este ales în funcție, domnul Tiberiu Irimia, pentru a nu perturba activitatea organizației, și eu mă ocup, în acest moment, strict de atribuțiile pe care le am ca viceprimar. Am foarte multe proiecte în acest moment în lucru, dacă doriți, așa, ca prezentare, în acest moment lucrăm la un nou regulament legat de taxa de salubrizare și de evitare a acelei disfuncționalități legată de anomalia cu 7 persoane taxate pe fiecare locuință pentru cei care n-au declarat la taxe și impozite. Vom face niște modificări în favoarea cetățeanului.

Lucrez la un proiect legat de parcul industrial, pentru că suntem în întârziere și nu mai suportă amânare. Avem banii alocați în buget pentru studiul de fezabilitate și m-am oferit voluntar să conduc acest proiect pe forțe proprii, cu aparatul din Primărie, să nu mai depindem de firmă de consultanță. Am cerut documente legate de planul de amplasament, de extrase de carte funciară, de tot ce este pe terenul respectiv, pe care l-am propus acolo sus, la CET Sud. Nu în ultimul rând, pe data de 7 decembrie am convocat și o dezbatere publică legată de proiectul Spitalului Municipal de Urgență Pitești cu factori responsabili din sănătate, care pot decide oportunitatea acestui obiectiv foarte important pentru piteșteni, dacă putem și ni-l permitem din bugetul local și din fonduri atrase, nerambursabile, să facem acest obiectiv pentru piteșteni.

Acestea sunt, pe scurt, trei proiecte pe care mi le-am propus până la sfârșitul anului să le demarez. Activitatea mea din Primărie va da o nuanță de responsabilitate față de promisiunile electorale pe care le-am făcut în fața cetățenilor, pentru că în acest moment suferim un pic la capitolul imagine a dreptei, imagine care a fost grav afectată în ultima perioadă de anumiți factori de la nivel național”, ne-a declarat viceprimarul PNL Gelu Tofan.

Citește și Insule pentru colectare selectivă a deșeurilor, în Pitești

Citește și Ministerul Muncii anunță: Angajatorii sunt obligați să-și informeze noii salariați sub 45 de ani cu privire la Pilonul II de pensii

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii