Web Analytics

În ciuda votului deputaților, un primar a anunțat că nu va mări salariile pentru el și viceprimari

de | 29.09.2022 00:03 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Primarul municipiului Arad a anunţat că nu va aplica nicio mărire de salarii pentru el şi viceprimari, argumentând că „este o perioadă în care trebuie să fim mai chibzuiţi cu banul public”.Călin Bibarț a spus că în loc de suplimentarea bugetului de salarii pentru a opera majorări, a preferat să ia 5.000.000 de lei de la salarii, printr-o rectificare bugetară, pentru a da aceşti bani Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Citește și: Primarii din Argeș nu prea au ”servit” azi ședința Colegiului Prefectural


„După cum aţi văzut, am luat de la salarii, nu am mărit. Refuz să semnez majorarea salariilor pentru mine şi pentru colegii viceprimari. Este o perioadă în care trebuie să fim mai chibzuiţi cu banul public şi nu cred că este cazul să facem astfel de cheltuieli suplimentare”, a spus edilul, potrivit Agerpres. El a spus că deocamdată nu ia în calcul majorarea salariilor conducerii Primăriei în 2023.
Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de aprobare a OUG 115/2022, aprobând un amendament care prevede creşterea salariilor pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene şi a personalului din aparatul de lucru al primăriilor.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *