Web Analytics

Primarii din Argeș nu prea au ”servit” azi ședința Colegiului Prefectural

de | 28.09.2022 14:03 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deși la ședința de azi a Colegiului Prefectural, programată la Muzeul Județean, au fost invitați 40 de primari din Argeș, în sală am consemnat prezența doar a zece edili sau a reprezentanților acestora. De ce? Probabil că au avut ceva mai bun de făcut decât să asculte rapoartele unor șefi de instituții, rapoarte care, oricum, le parvin ulterior, fiind transmise online.

Citește și: Simulare de contaminare radioactivă la Mioveni

Au fost, totuși, destule subiecte de interes public dezbătute astăzi la ședința Colegiului Prefectural. Instituțiile care au prezentat rapoarte de activitate au fost:  Direcția Județeană de Statistică, Direcția pentru Agricultură Argeș, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare – filiala teritorială Argeș, Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor, Oficiul de Studii Pedologice și Agrochimice, Direcția Finanțelor Publice Argeș.

Radu Perianu și Bogdan Minciunescu

De notat că ședința a fost condusă de subprefectul Bogdan Minciunescu. Cu excepția a câtorva minute, timp în care a apărut și prefectul Radu Perianu. Acesta a spus că trebuie să se întoarcă de unde a venit: adică la ședința Comitetului de Bazin Argeș-Vedea, acolo unde au fost aprobate hărțile de hazard.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *