Web Analytics
scris miercuri, 13.01.2021

În Argeş dispar 37 de clase de a IX-a

Potrivit inspectorului școlar general Liliana Murguleț, în urma unei situații obiective, și anume introducerea claselor pregătitoare, în Argeș în clasele a VIII-a sunt cu 1.300 de elevi mai puțini. Acest lucru face ca în anul școlar 2021-2022 să fie cu 37 de clase mai puțin. Acest lucru se va întâmpla doar în următorul an școlar, urmând ca situația să revină ulterior la normalitate, a asigurat inspectorul școlar general.
Până acum nu s-a stabilit exact câte clase vor fi desființate în fiecare liceu din Argeș, însă este clar că anumite specializări vor dispărea, iar copiii care s-au pregătit pentru una din acestea nu vor avea unde să se înscrie, dacă reducerea nu se va face cu discernământ. Ceea ce se știe cert, asigură șefa ISJ Argeș, e că nu se va depăși numărul de 30 de elevi la clasă. „Vom reveni anul viitor la cifrele de școlarizare”, promite Liliana Murguleț.

În Argeş dispar  37 de clase de a IX-a

Citește și Şefa de la IŞJ Argeş, preşedinte pe ţară

Citește și Peste 4.000 de cadouri strânse la sediul IȘJ Argeș pentru copiii din familiile defavorizate din județ

 

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...