Web Analytics
scris miercuri, 21.12.2022

În 2023 se depune documentaţia pentru Rucăr – staţiune turistică

A fost demarată procedura pentru ca una dintre renumitele localități argeșene să fie declarată stațiune turistică de interes național. La Rucăr, luna trecută a fost adoptată o hotărâre de consiliu pentru realizarea unui studiu de fundamentare în scopul menționat, urmând ca specialiștii să se ocupe de întocmirea documentației. După cum ne-a declarat Ana Vorovenci, președinte ANTREC Argeș și una dintre persoanele responsabile cu îndeplinirea țintei Rucărului, după realizarea studiului se va merge cu solicitarea la Ministerul Turismului.

În 2023 se depune documentaţia pentru Rucăr – staţiune turistică

”Documentația va fi depusă la minister până la mijlocul anului viitor. Va urma evaluarea acesteia, declararea eligibilității, apoi se va emite hotărâre de Guvern pentru declararea statutului de stațiune turistică de interes național”, ne-a precizat Ana Vorovenci (foto).
Județul Argeș are doar două stațiuni turistice, una de interes local, Albeştii de Muscel (Bughea de Sus), iar alta de interes naţional, Dâmbovicioara.
C.I.B.

Citește și Turism montan: Fundația Conservation Carpathia lansează o nouă sesiune de consultanță gratuită pentru autorizarea de Puncte Gastronomice Locale în zona Munților Făgăraș

Citește și Punct muzeal la Rucăr

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...