Web Analytics

Impresionant! Câțiva băieței strângeau bani pe Trivale pentru replantarea de puieți

de | 31.07.2022 15:57 | Actualitate, Home

Mai mulți copii din cartierul piteștean Trivale au putut fi văzuți, în vacanța de vară ” lucrând”. Mai exact, improvizând mici tejghele, fetițe sau băieți, s-au apucat să vândă diferite obiecte în scopuri importante . Un piteștean a întâlnit astăzi, în parc, un grup de băieți deciși să salveze pădurea Trivale. Impresionantă inițiativă, pe de o parte, dar și o palmă usturătoare pe obrazul autorităților (in)competente care asistă pasiv la defrișarea pădurii!

„Astăzi, plimbându-mă prin pădurea Trivale, am vazut un grup de copii care vindeau limonadă, exact ca în filmele americane ce promovează inițiativa și simțul afacerilor în rândul celor mici. Surpriza a venit când am aflat că banii colectați vor merge la un fond pentru plantarea de puieți de arbori.
Oricum am fost încântat de ceea ce vedeam dar, în plus, motivul prezenței lor mi-a umplut inima de bucurie. Doamne ajută că se întâmplă și astfel de lucruri bune într-un ocean de răutate și stres. E ceva care îmi dă speranța că nu e pierdut chiar totul” a scris Daniel Onofrei pe rețeaua socială.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *