IMAGINI ȘOCANTE! Posibil focar de infecție în toaleta unui colegiu de prestigiu din Argeș

de | 24.06.2022 14:44 | Actualitate

În anul 2022, într-o Românie care se vrea mai educată decât până acum, unitățile de învățământ din majoritatea regiunilor țării se confruntă cu o problemă cunoscută atât elevilor, cât și părinților și mai ales autorităților.

Citește și: Cum era să fie lipsit un elev merituos de tabăra din Kragujevac

În imaginile publicate, cu avertismentul că au un puternic impact emoțional, vă prezentăm una dintre toaletele din incinta Colegiului Național Ion C. Brătianu din Pitești, nava-amiral a învățământului preuniversitar argeșean. Acolo, am avut surpriza neașteptată de a găsi un spațiu infect, insalubru și neigienizat de mult timp.

Citește și: De bine ce e protejată, în Pădurea Trivale s-a construit un cort pentru nunţi

Într-unul dintre cele mai importante colegii, unde ar fi trebuit să primeze igiena, curățenia și bunul simț, pentru a fi o reală plăcere pentru oricine care pășește în această instituție publică, dar mai ales pentru educația generației următoare, care se formează aici. Sperăm pe această cale ca factorii decizionali să ia măsuri urgente pentru a nu pune sănătatea elevilor și a personalului liceului în pericol. De asemenea, ne dorim să aflăm un punct de vedere oficial din partea conducerii colegiului, precum și din partea IȘJ Argeș, cu privire la imaginile publicate. (A.N)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.