Web Analytics

IJJ Argeș avertizează în legătură cu protestul anunțat online pentru mâine în Pitești

de | 19.11.2020 14:01 | Actualitate

În mediul online, a fost anunțat un eveniment prin care cetățenii sunt invitați să participe la o manifestație publică în data de 20.11.2020 în municipiul Pitești. Inspectoratul Județean de Jandarmi avertizează însă că  „printre măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, se numără și aceea de limitare a participării la mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri în spații deschise, la maximum 100 de persoane care să poarte masca de protecție și să păstreze distanța între ele, în perioada stării de alertă.
Citește și 

(foto) Zeci de oameni din industria HoreCa – protest în Piața Milea: „VREM SĂ MUNCIM!”

Pentru sănătatea dumneavoastră și protecția celorlalți cetățeni, vă recomandăm să respectați prevederile actelor normative în vigoare, atât cele de protecție sanitară, cât și cele referitoare la adunările publice.
Susținem dreptul la liberă exprimare, dar nu tolerăm încălcarea legii”. Luni, angajați și foști angajați din industria Horeca au manifestat în fața Prefecturii Argeș, împotriva măsurilor restrictive luate de autorități în contextul pandemiei. Manifestarea publica a fost avizată, jandarmii argeșeni asigurând desfășurarea în condiții legale a evenimentului.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii