Web Analytics
scris duminică, 20.10.2024

Identificat și reținut de polițiști pentru furt calificat

Identificat și reținut de polițiști pentru furt calificat

În ziua de 19 octombrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au efectuat două percheziți domiciliare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, documentând activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de furt calificat. În urma cercetărilor, bunurile au fost recuperate în totalitate, iar bărbatul a fost reținut.

Cercetările au început în dimineața de 17 octombrie a.c., când polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au fost sesizați că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-un imobil din comuna Brăduleț, de unde au sustras mai multe scule și unelte electrice, cu o valoare estimată de 15.000 de lei .

Citește și O româncă a fost ucisă sub ochii tuturor tot de un român, într-o gară din Italia

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat , cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Ca urmare a cercetărilor, în baza autorizării instanței, în ziua de 19 octombrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza localităților Brăduleț și Mușătești .

Ulterior, în baza mandatului de aducere emis în cauză, un tânăr de 23 de ani, din Brăduleț, a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

În urma activităților, a rezultat că bunurile au fost înstrăinate către o persoană din comuna Bran, județul Brașov, bunurile fiind recuperate în totalitate .

După administrarea probatoriului, în ziua de 19 octombrie a.c., tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore , pe bază de ordonanță , urmând ca în cursul zilei de astăzi, 20 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...