Web Analytics
scris joi, 31.08.2023

Ideile trăznite prind contur la Câmpulung! Desființarea unei stații taxi intră în CL

Au fost dărâmate sute de garaje de pe domeniul public, iar unele zone dezafectate sunt acum aproape pustii, încă așteptând respectarea promisiunilor de amenajare modernă. S-a tot vorbit de amenajare urbanistică, însă și acum sunt locuri virane în spatele blocurilor. Iar în această situație, administrației de la Câmpulung i-a venit ideea să amenajeze locuri de parcare tocmai prin desființarea celei mai solicitate stații taxi din municipiu.

Ideile trăznite prind contur la Câmpulung! Desființarea unei stații taxi intră în CL

Ceea ce părea o idee trăznită a administrației câmpulungene capătă contur puternic. În această săptămână este ședință ordinară a Consiliului Local, iar pe ordinea de zi a fost inclusă propunerea de desființare a unei stații taxi. Motivul ține de lipsa locurilor de parcare în cea mai aglomerată zonă rezidențială din Câmpulung, în aceeași măsură o zonă în care solicitările pentru transportul în regim de taxi sunt foarte multe. Inexplicabila idee și-a găsit, totuși, o explicație dincolo de motivul privitor la insuficiența locurilor de parcare. Adică trebuie satisfăcute nevoile sociale și de mobilitate ale cetățenilor, trebuie satisfăcut interesul public înaintea celui individual sau de grup. Dincolo de abuzul de ”satisfăcut”, cele indicate puteau fi invocate, de asemenea, tocmai în sens invers, adică cel al desființării unei parcări pentru amenajarea unei stații taxi.

Propunerea care va ajunge pe masa consilierilor locali s-a aflat și în dezbatere publică, provocând reacții diverse. Un punct de vedere întemeiat a provenit chiar de la cei care efectuează activitate de taxi în zonă, opiniile contrare fiind, de regulă, sec exprimate.
Aprobarea proiectului de hotărâre în ședința de consiliu din această săptămână va fi încă un motiv pentru ca primărița Elena Lasconi să susțină că face istorie la Câmpulung.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Prefectura fentează ca Primăria Câmpulung

Citește și Culisele „divorţului” de la Primăria Câmpulung. Cum s-a ajuns de la „Discut doar cu domnul Zaharia” la ”Nu fi mitocan!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită