Web Analytics
scris joi, 13.07.2023

Prefectura fentează ca Primăria Câmpulung

Pe măsură ce înaintăm în tehnologie și înlocuim comunicarea normală cu relația smart intermediată de tot felul de dispozitive, reprezentanții poporului găsesc tot felul de explicații pentru lipsa de transparență. Ca cei de la Câmpulung, de la Primărie, care nu pot oferi informații publice dacă nu găsesc vreo semnătură electronică pe undeva, de parcă au primit semnal din spațiu. Asta fără a omite situația în care Consiliul Local de acolo și fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, au găsit de cuviință să se erijeze în creatori de lege pe domeniul informațiilor publice.

Prefectura fentează ca Primăria Câmpulung

Acum și prefectul Radu Perianu a preluat din fentele primăriței de la Câmpulung, dovadă că lupta cu Elena Lasconi i-a ascuțit simțurile și l-a făcut mai abil. Altfel nu se explică de ce Prefectura Argeș consideră că date de interes public precum cele legate de controlul Inspectoratului de Stat în Construcții asupra documentației de reabilitare a Bulevardului „Pardon” nu au caracter de informații publice! O asemenea aberație este susținută nu de Legea nr. 544 din 2001, ci de o anumită procedură operațională internă pe modelul actelor de blocare a informării publice emise la Câmpulung și Pitești. Că nu se sesizează nimeni nu este de mirare, dovadă stând și manevra de predare a armelor în procesul pentru bulevardul câmpulungean, cu comandantul de oaste în retragere și în concediu.

Ce prevede acea procedură, tot abilul Perianu știe, fiindcă solicitarea de a ne pune la dispoziție documentul s-a pierdut printre cererile liberalilor câmpulungeni de a afla dacă le iese mișcarea cu stimulentul pentru nou-născuți. Sau a avut-o la el când a plecat în vizită de lucru pe Transfăgărășan și i-a mâncat-o o ursoaică care a crezut că Perianu i-a adus rezultatul testului Babeș Papanicolau.
Cătălin I. Butoiu

Citește și Prefectura Argeș are peste 1.000 de procese pe rol

Citește și Spor de salarii pentru şefii din Primăria Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *