ICDE susține sancționarea și izolarea totală a Rusiei agresoare

de | 26.02.2022 20:16 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Rusia agresoare trebuie sancționată și izolată total, trebuie să plătească cât mai scump pentru războiul pe care l-a declanșat în Europa, susține think tankul Inițiativa pentru Cultură Democratică Europeană (ICDE).

Rusia este un agresor care trebuie să plătească un preț cât mai scump pentru războiul pe care l-a declanșat în Europa.Măsurile de sancționare și izolare a Rusiei și a tot ce vine din Rusia trebuie să fie ferme, radicale, cuprinzătoare, fără excepții și jumătăți de măsură.

Citește și: George Simion, făcut criminal la Câmpulung 

Rusia și rușii trebuie excluși din orice formă de colaborare cu civilizația occidentală, până la retragerea completă din teritoriile ocupate și renunțarea la amenințarea cu forța militară. Blocada trebuie să fie impusă pe toate palierele posibile – financiar, comercial, energetic, tehnologic, industrial, infrastructură, transport, comunicare și mass-media, activități sportive și culturale, academice etc. Toți rușii trebuie să simtă puternic că țara lor are un regim criminal.

Foto: ICDE/ facebook.com

Acest articol este despre: democratie,granite,rusia,teritoriu,Vladimir Putin

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole