Web Analytics
scris vineri, 21.07.2023

Iar s-a răzgândit! Lasconi nu mai face masă de Zilele Câmpulungului

La finalul lunii trecute, Consiliul Local Câmpulung a aprobat programul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului care sunt sărbătorite în această săptămână. Iar din acesta nu lipsea tradiționala festivitate oficială care se ținea sâmbăta, la un restaurant, acolo unde erau invitate diverse personalități, cetățeni de onoare, dar și elevi și sportivi ce primeau aprecierile administrației locale.
Ei bine, în doar două săptămâni s-a schimbat programul în sensul că primărița Elena Lasconi a mutat festivitatea la Primărie, în sala de ședințe. Motivul schimbării, spune primărița, ține de prezența an de an la Câmpulung a unor politicieni care nu sprijină municipiul sau, mai mult, fac rău acestuia. Așa că vor fi doar felicitări pentru elevi și sportivi, nu și masă sau omagiere a vreunui cetățean de onoare.

Iar s-a răzgândit! Lasconi nu mai face masă de Zilele Câmpulungului

Festivitatea oficială a Zilelor Municipiului s-a ținut, începând cu anii ´90 ai secolului trecut, în aceeași sală de ședințe din Primărie, după care se mergea la restaurant. În urmă cu un deceniu a fost mutată direct în sala de mese de la „Ciobănașul”, acolo unde s-a desfășurat și anul trecut, atunci când a avut loc prima ediție sub domnia Elenei Lasconi.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Distracţie amară cu primăriţa Lasconi şi consilierul Creţu! Un proiect de hotărâre al PNL Câmpulung a provocat isterie în şedinţa de consiliu

Citește și Lasconi vrea la Haga

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Foarte frumos. Bravo Elena, multa stima, tot inainte, jos cu leprele…

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *