Web Analytics
scris vineri, 16.09.2022

Horaţiu Mălăele se lansează la Piteşti

În perioada 28 septembrie-2 octombrie 2022, Biblioteca Județeană Argeș „Dinicu Golescu” va organiza o nouă ediție a târgului de carte în aer liber intitulat „Carte, lectură, bibliotecă”. Dincolo de editurile importante din țară și din Pitești ce vor participa și de lecturile publice organizate în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, vor avea loc și importante lansări de carte. Printre acestea, după cum am aflat de la managerul Octavian-Mihail Sachelarie, vor avea loc și lansări de carte ale unor nume sonore ale culturii românești.

Horaţiu Mălăele se lansează la Piteşti

Este vorba despre cărțile actorului Horațiu Mălăele, ce-și va lansa volumul „Poezii și vorbe-n vânt” (apărut în 2022, Editura Bookzone), despre care actrița Oana Pellea spune: „Desenează superb. Joacă genial. Recită fabulos. Regizează minunat… Ca și când toate astea n-ar fi fost de ajuns… și scrie excepțional! Nu poți decât să-l iubești! N-ai scăpare… îl iubești și gata! Un Artist cât o lume!”, de Radu Paraschivescu – „Noi suntem români (nimeni nu-i perfect)” (Humanitas, 2022), Daniela Zeca-Buzura – romanul „Omar cel orb” (reeditare în colecția Top10+, Polirom, 2022) sau de Nicolae Oprea – „Puncte de reper în istoria literaturii române” (Limes, 2022).
Să sperăm că vremea – atât de capricioasă anul acesta – va ține cu organizatorii, cu autorii și cu toți cei interesați să participe!

Citește și Octavian Mihail Sachelarie: „Cine are inteligenţa necesară şi investeşte în biblioteci nu va fi dezamăgit”

Citește și Horaţiu Mălăele şi Claudiu Bleonţ vin la „Luna de Teatru” de la Mioveni


Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...