Web Analytics

Centrul Expozițional Moldova Iași, ambițios proiect european, zace de opt ani în mucegai și bălți

de | 15.09.2018 11:46 | Actualitate

După ce s-au cheltuit 9 milioane de euro pentru construirea Centrului Expozițional Moldova Iași, în opt ani acesta a găzduit doar 11 evenimente. Clădirea se degradează continuu, așa că autoritățile locale încearcă acum să o transforme, tot pe bani europeni, într-un așa-zis Centru Regional de Transfer Tehnologic.

Inaugurat la sfârșitul anului 2010, după ce s-a lucrat cu întreruperi peste patru ani la construirea lui, Centrul Expozițional „Moldova”, o excelentă oportunitate pentru regiune, s-a degradat continuu sub intemperiile ultimilor opt ani și, drept consecință a lucrărilor de calitate îndoielnică, impunătoarea clădire de la marginea Iașiului, construită cu fonduri europene, va înghiți alte milioane de euro într-o nouă încercare a autorităților locale de a o face funcțională. De vină pare a fi incompetența managerială a autorităților locale în gestionarea unei astfel de investiții.

Citește tot articolul pe Ziarul de Iași 

Articol realizat pentru www.PressHub.ro/BaniEuropeni  de Ziarul de Iași  în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.

Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii