Web Analytics
scris marți, 21.03.2023

Hidroelectrica a fost amendată cu 400.000 de lei de ANRE pentru neemiterea facturilor

400.000 de lei este amenda primită  de Hidroelectrica. Neemiterea facturilor la timp. Compania Hidroelectrica a început să emită facturi în februarie, după întârzieri de până la nouă luni. În această perioadă sunt trimise facturile pentru iulie și august, însă clienții care au încheiat contracte și acum jumătate de an, tot nu au primit nimic în poștă.

Hidroelectrica a fost amendată cu 400.000 de lei de ANRE pentru neemiterea facturilor

Citește și: Prejudiciu de 160.000 de lei prin înscenarea unor accidente rutiere

Mulți clienți au făcut reclamații la ANRE. Instituția a făcut un amplu control la Hidroelectrica în perioada octombrie 2022 – ianuarie 2023 și a amendat compania cu 400.000 de lei, amendă maximă pe care o poate da. Întârzierea facturilor este doar una dintre probleme, spun reprezentanții ANRE.

Citește și: Corpul unei fetițe de doar câteva luni, găsit într-o pungă la groapa de gunoi

În urma numeroaselor reclamații pe aceste teme, ANRE a verificat de mai multe ori compania Hidroelectrica anul trecut, și a dat, în total, 71 de amenzi, în valoare totală de 365.000 de lei, așadar mai puțin decât cea de acum, de 400.000 de lei. Până acum, compania nu a avut nicio o reacție publică în legătură cu amenda primită. Hidroelectrica a intrat recent pe piața de furnizare de energie electrică. Cu cele mai bune prețuri de pe piață, a ajuns în scurt timp la peste 500.000 de clienți în total. Cu emiterea facturilor au avut probleme toți furnizorii mari, anul trecut. Întâzierile au fost, însă, mai mici.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...