Hectare întregi de vegetaţie uscată au ars în Argeş

de | 22.03.2017 08:09 | Actualitate

incendiuvegetatie

Zi dificilă pentru pompierii argeşeni!

Marţi, 21 martie, în intervalul 12.00 – 17.00, ISU Argeş a intervenit la nu mai puţin de cinci incendii izbucnite la vegetaţia uscată.

Au ars în total aproximativ 3,5 ha de vegetaţie uscată.

Prima intervenţie a avut loc în municipiul Câmpulung, strada Traian unde a intervenit un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung. Au ars: aproximativ 4500mp de vegetație uscată.

Un alt echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în comuna Valea Mare Pravăț, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 2 ha de vegetație uscată;

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Vedea a intervenit în localitatea Cocu, Richițele de Sus, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată dintr-o livadă de pruni, în apropierea unei păduri. Au ars: aproximativ 4000mp de vegetație uscată, 3 pruni, lăstăriș și mărăciniș;

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în comuna Bradu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 5000 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în comuna Stâlpeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată.Au ars: aproximativ 1000 mp de vegetație uscată.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii