Web Analytics
scris luni, 28.08.2023

Hârtiești: Reținut de polițiști după ce ar fi sustras un cal

În ziua de 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat din comuna Hârtiești, cu privire la faptul că, în cursul nopții precedente, persoane necunoscute ar fi sustras o cabalină priponită într-o curte împrejmuită, de pe raza aceleiași localități.

Hârtiești: Reținut de polițiști după ce ar fi sustras un cal

Citește și O nouă clădire de locuințe sociale, recepționată, astăzi, la Pitești

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au depistat un bărbat de 35 de ani, din Țițești, care avea legată la căruța sa cabalina în cauză. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive. Cabalina a fost restituită persoanei vătămate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...