Web Analytics
scris luni, 28.08.2023

O nouă clădire de locuințe sociale, recepționată, astăzi, la Pitești

Transformarea Căminului C3 – Liceul Tehnologic „Dimitrie Dima” în clădire de locuințe sociale a fost finalizată, recepția lucrării fiind efectuată astăzi, 28 august 2023. Conform proiectului, au fost realizate 55 de garsoniere și 4 apartamente.

O nouă clădire de locuințe sociale, recepționată, astăzi, la Pitești

Citește și: Argeșean dispărut! A vrut să plece la muncă în străinătate, dar s-a răzgândit la vamă


Proiectul a fost finanțat în cadrul Programul de construcții de locuințe sociale, valoarea totală a lucrărilor fiind de 8.199.570 lei fără TVA, din care valoarea eligibilă nerambursabilă a fost de 6.993.778,09 lei cu TVA. Lucrările au fost executate de către Asocierea PROINSTAL PIPE S.R.L. (lider asociere) și SILVORA TERA S.R.L. (asociat).
Oportunitatea de finanțare oferită de Programul de construcții de locuințe sociale conform Legii nr. 114/1996, derulat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a fost valorificată de către Municipiul Pitești prin depunerea unei cereri de finanțare pentru obiectivul de investiții „Transformare Cămin C3 – Liceul Tehnologic „Dimitrie Dima”, în clădire de locuințe sociale”.

Citește și: Accident mortal pe A1. Un bărbat a vrut să traverseze autostrada, dar a fost lovit în plin de un autoturism


Proiectul s-a implementat cu scopul de transformare a clădirii existente într-o clădire de locuințe sociale cu toate funcțiunile unei asfel de clădiri, respectându-se standardele legale din legea locuinței. Proiectul implică: intervenția majoră asupra imobilului existent în toate componentele sale: compartimentări și închideri, finisaje, izolații și învelitoare, elemente structurale și instalații de toate tipurile ale clădirii (și ale incintei), amenajări exterioare și împrejmuire. Toate lucrările proiectate au avut ca scop asigurarea punctuală și generală a respectării normelor și normativelor specifice lucrării proiectate și aducerea elementului în sine, cât și a ansamblului constructiv respectiv în cadrul limitelor și cerințelor normate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită