Web Analytics

Handbalistele din Mioveni, la debut în Liga Florilor Mol

de | 14.10.2020 14:02 | Actualitate

 

Dacia Mioveni începe meciurile pe prima scena a handbalului feminin românesc, Liga Florilor, joi 15 octombrie, în turneul organizat de FRH, pe parcursul a doua zile, în Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiești. Turneul se desfășoară cu respectarea unui protocol sanitar extrem de riguros.

Conform regulamentului competiției, echipa din Mioveni a făcut testarea Covid, rezultatele la prezența virusului fiind negative pentru tot lotul. Două echipe din Liga Florilor sunt deja afectate de COVID și vor pierde la masa verde meciurile acestei etape. Este vorba despre nou promovata ACS Crișul Chișineu-Criș și echipa titratului Gheorghe Tadici, HC Zalău.

Reprezentanta Argeșului va avea un botez de foc în această primă etapă a Ligii Naționale, ce îi opune un adversar de top, CS Măgura Cisnădie. Antrenorul ardelencelor, Alexandru Weber, a schimbat din temelii echipa și a declarat presei sportive că echipa din Cisnădie e acum mult mai puternică decât cea care a terminat la mijlocul clasamentului Ligii în sezonul trecut.

Antrenorul Daciei Mioveni, Gheorghe Covaciu, nu va beneficia în acest meci de aportul celor două jucătoare transferate din Serbia, portarul Tamara Popovici și interul Katarina Tanaskovic, pentru care formalitățile consulare se prelungesc nefiresc de mult. Toate echipele care au transferat sportivi din Serbia sunt afectate de această problemă.

Chiar dacă se anunță un meci greu, cu o echipă care țintește competițiile europene, handbalistele Daciei sunt nerăbdătoare să joace, după o pauză fără precedent în competițiile oficiale, și vor să dea o replică redutabilă, puternicei Măgura Cisnădie.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii