Web Analytics

Halep s-a calificat în semifinalele de la Indian Wells

de | 17.03.2022 09:48 | Actualitate, Sport

O nouă victorie pentru Simona Halep! Pentru a patra oară, sportiva a reușit să se califice în semifinalele turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells.

Citește și: Prețuri mai mici la pompă. Carburanții se ieftinesc cu 10 bani pe litru

Tenismena a reușit să o învingă pe croata Petra Martici, locul 79 WTA și drept urmare, s-a calificat pentru a patra oară în semifinalele turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells. Cele două au încheiat meciul cu un scor de 6-1, 6-1. Pe de altă parte, setul I a fost unul scurt, 6-1, în 24 de minute şi în care Martici a luat primul ghem, pe propriul serviciu, şi le-a pierdut pe următoarele nouă. Pe de altă parte, la 2-0 în setul secund, după un break în ghemul al doilea, Halep a avut primele probleme la serviciu, fiind nevoită să salveze două mingi de rebreak. Ea a reuşit şi a dus scorul la 3-0, înainte ca jucătoarea croată să mai pună un ghem pe tabelă, tot cu serviciul.

Citește și: Solicităm Ministerului Educației să ia măsuri concrete de prevenire a segregării în învățământul primar

 Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 343.985 de dolari şi cu 390 de puncte WTA. Următorul pas după această victorie este jocul cu poloneza Iga Swiatek, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, sau cu americanca Madison Keys, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 25.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *