Web Analytics

„Haiducul” DD a prins înseratul la Câmpulung

de | 1.05.2014 12:33 | Politica si Administratie

Duminică după-amiază nu se zărea niciun ciocoi prin centrul Câmpulungului, ba se părea că şi ţiganii o roiseră din buricul târgului. Şi totuşi: ce mai freamăt, ce mai vuiet! Zeci de persoane „senzaţionale” şi doi consilieri locali care nu ştiu ce pierd aşteptau descălecarea „Caravanei Speranţei” condusă de însuşi „haiducul” Dan Diaconescu în direct şi în exclusivitate, călare pe „DeDemobil”. Sosirea era programată pentru ora 17.30, atunci când soarele încă mai îndrăznea să se arate, dar minunea s-a produs trei ore mai târziu, de parcă Dan Diaconescu ar fi venit de la Roma „par-avion”, şi nu de la Piteşti (via Mărăcineni-Mioveni) cu 4X4 şi portavoce.
Cum timpul s-a scurs greu, cei cu vezici mai mici au plecat. S-au îndepărtat şi cei cu foamea-n gât, dar tot se mai zărea mulţime în centru. Nu conta neapărat faptul că unii îl aşteptau pe Mircea Radu, iar alţii pur şi simplu nu aveau ce face!
Emoţia din momentul în care DD-ul a apărut în Jeep, salutând poporul, a meritat orele de aşteptare… Nimic nu e mai plăcut în vremurile de astăzi decât să auzi spunându-se cât de răi sunt „ciocoii” Ponta şi Băsescu, cei doi care sug sângele românilor! Speranţa vine din Vest, de la Roma (OTV Italia) şi de la poziţia 15 pe buletinul de vot la Europarlamentare.
Dan Diaconescu a vorbit ca de obicei, fără pauză. Salvatorul naţiei a fost aplaudat, pupat şi fotografiat, la fel ca şi liderul PP-DD, Simona Man, şi doamna „6 din 49”, Liliana Mincă. În jurul lor au roit deputaţii Jenica şi Deaconu, vicele judeţean Pădureanu, Fulga, Cristi Toma, Căruntu… Cel mai greu i-a fost lui Deaconu, întors după aproape juma de an la locul faptei: sala de şedinţe a Primăriei Câmpulung. Ca şi atunci, la alegerile pentru conducerea organizaţiei locale, şi în duminica din 27 aprilie 2014, deputatului i-a fost destul de greu să ordoneze mulţimea adulatoare din care nu a lipsit fostul primar din Rucăr, Dumitru Ghica.
(C.I.B.)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii