Web Analytics
scris joi, 23.11.2023

Guvernul a aprobat exproprierile pentru secțiunea 2 din Autostrada Pitești-Sibiu

Executivul a aprobat, joi, 23 noiembrie, o Hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere, în vederea unor lucrări de utilitate publică, pentru imobilele proprietate privată de pe secțiunea 2 Boița – Cornetu a Autostrăzii Pitești – Sibiu. În acest fel se va permite efectuarea lucrărilor de construire a ecoductului Lazaret, care este un coridor ecologic.

Guvernul a aprobat exproprierile pentru secțiunea 2 din Autostrada Pitești-Sibiu

Citește și Fostul manager de proiect al Spitalului Mioveni primeşte recunoaştere în Caransebeş

„Ecoductul Lazaret este una dintre cele mai spectaculoase structuri realizate pentru Secțiunea 2 din Autostrada Pitești – Sibiu. Acesta va avea o lungime de 250 de metri, fiind proiectat să supra-traverseze drumul național 7 (DN7 / E81), râul Olt și calea ferată.

Ecoductul este un pasaj verde, un proiect special de infrastructură verde necesar unui trafic auto în siguranță, dar și unei conservări eficiente a biodiversității. În acest mod va fi protejat și mediul, dar și oamenii – participanții la trafic, pe tronsonul celei mai dificile secțiuni a autostrăzii montane A1, cea de pe Valea Oltului”, a transmis, într-un comunicat de presă, PSD Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *