Guvernul a alocat bani pentru localitățile din Argeș afectate de inundații

de | 17.07.2020 17:57 | Actualitate

 

Guvernul a aprobat alocarea a 353 de milioane de lei pentru sprijinul a 495 de unităţi administrativ teritoriale din 14 judeţe afectate de inundaţii şi alte calamităţi în acest an, a anunţat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

”Un alt proiect de hotărâre de guvern adoptat în această şedinţă de guvern vizează acordarea unor sume din Fondul aflat la dispoziţia premierului pentru unele unităţi administrativ teritoriale afectate de calamităţi naturale.

Vorbim despre o sumă de 353 de milioane de lei pentru un număr de 14 judeţe”, a declarat Ionel Dancă, joi, la finalul şedinţei de guvern.

Anterior, în cadrul şedinţei Executivului, ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, a precizat că sumele alocate vizează judeţele Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Caraş-Severin, Cluj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Mureş, Maramureş, Neamţ, Sălaj şi Suceava şi vor sprijini 495 de UAT-uri cu 2.577 de obiective, care au fost afectate în acest an de inundaţii şi alte calamităţi.

Acest articol este despre: guvern inundatii bani arges

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Bărbat trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan
Bărbat trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan

În ziua de 21 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Din cercetări a rezultat că la data de 07 august 2021, un bărbat de 52...

Angajaţii ambasadei SUA la Kiev părăsesc Ucraina
Angajaţii ambasadei SUA la Kiev părăsesc Ucraina

Departamentul de Stat a decis ca familiile angajaţilor ambasadei SUA la Kiev să părăsească Ucraina începând de luni, informează news.ro. Săptămâna viitoare, este de aşteptat ca Departamentul de Stat să îi încurajeze pe americani să înceapă să părăsească Ucraina cu...