Web Analytics
scris marți, 04.07.2023

Gus G, fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne, vine la Festivalul rock de la Pitești!

Asociația „La Pietre”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, organizează, pe 7 și 8 iulie, a doua ediție RebelX Young Rock Festival, iar municipalitatea îi invită pe doritori să se bucure de concerte în Lunca Argeșului, să cânte și să creeze amintiri frumoase!

Gus G, fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne, vine la Festivalul rock de la Pitești!

Citește și: Echipa mică de la „Zinca”, rezultat bun la concursul de robotică de la Sydney. „Venim acasă cu experiențe noi”

Firewind și Altar vor urca pe scenă, alături de trupele tinere pe care dorim să le promovăm. Spiritul rock continuă în Parcul Lunca Argesului din Pitesti, acolo unde intrarea este gratuită” – a anunțat de curând Primăria.

Pentru amatorii genului, care încă nu au aflat, din componența band-ului Firewind face parte chitaristul grec de heavy metal Kostas Karamitroudis (43 de ani), cunoscut sub numele Gus G.

Prin urmare, la RebelX Young Rock Festival de la Pitești va veni Gus G, nimeni altul decât fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne! În opinia multora, el e considerat în top 5 chitariști din lume.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *