Web Analytics
scris joi, 30.03.2023

Grigore Turda este în vârful listei de transferuri de la Rapid. Prima reacție venită de la FC Argeș

Grigore Turda, fundaș central în vârstă de 25 de ani, aflat sub contract cu FC Argeș din iulie 2018, ar fi în vârful listei de transferuri de la Rapid. Cotat la 700 de mii de euro de site-urile de specialitate, Grigore Turda este unul dintre cei mai curtați fundași centrali din Superliga.

Grigore Turda este în vârful listei de transferuri de la Rapid. Prima reacție venită de la FC Argeș

Citește și: Traficul greu nu va fi deviat prin Pitești, prin lucrările la autostradă! Cristian Gentea i-a luat-o înainte Alinei Gorghiu

Dan Șucu, antreprenor care deține 50% din acțiunile Rapidului, a anunțat că în vederea sezonului următor urmează să investească 10 milioane de euro. O bună parte din această sumă se va duce către transferuri, iar la scurt timp după anunțul lui Dan Șucu, publicația 1923.ro a dezvăluit cine este principala țintă a conducerii. Este vorba despre Grigore Turda, care ar urma să fie înlocuitorul perfect pentru veteranii Cristi Săpunaru și Dragoș Grigore.

Directorul executiv al clubului FC Argeș, Daniel Stanciu, a transmis răspicat, în cadrul emisiunii ProSport Live, că nu se pune problema unei plecări a lui Grigore Turda la Rapid. De asemenea, oficialul piteștenilor a lăsat de înțeles că nu crede în puterea financiară cu care s-au lăudat giuleștenii: „Nici nu se pune problema. În primul rând, Rapid nu a arătat disponibilitate la a plăti, „Noul Belodedici” nu e liber de contract. (n.r. Au reușit să aducă jucători cu 100.000, cu 200.000 de euro…) Nu e cazul! Nici nu luăm în calcul acest lucru, pentru că ne concentrăm doar pe ceea ce avem de făcut. Din punctul meu de vedere, analiza o faci la final. În orice situație, jucătorii sunt cei mai vinovați de starea echipei FC Argeș”, a declarat Daniel Stanciu, la ProSport Live.

Citește și: Simulare Evaluare Națională 2023: Peste 40% dintre elevii de clasa a VIII-a au luat sub 5

Grigore Turda a sosit la FC Argeș în iulie 2018, după ce anterior mai evoluase la Pandurii, Armătura Zalău, Foresta Suceava și CSM Sighet. După două sezoane petrecute în tricoul piteștenilor, el a devenit printre cei mai apreciați fundași din competiția internă. Gigi Becali s-a zbătut în repetate rânduri să îl transfere, dar s-a lovit mereu de aceeași barieră. Prețul solicitat de FC Argeș a fost mult prea ridicat în comparație cu cel pe care intenționa să îl plătească finanțatorul FCSB.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *