Web Analytics
scris duminică, 21.08.2022

Gravidă în 8 luni, a murit cu o zi înainte de nuntă

O tânără de 24 de ani, însărcinată în 8 luni, a murit în UPU chiar cu o zi înainte de ziua în care ar fi trebuit să se mărite. Nici copilul nu a putut fi salvat. Fata avea istoric de probleme cardiace cu o operație pe cord.
Tragedia s-a petrecut vineri după-amiază, iar a doua zi erau planificate cununia civilă și cea religioasă. Fata tocmai fusese externată la început de august, pe semnătură, de pe secția COVID unde era internată.

Gravidă în 8 luni, a murit cu o zi înainte de nuntă

Citește și: Gospodărie cuprinsă de flăcări, salvată de pompieri

Viitorul soț a făcut un atac de panică și și-a pierdut cunoștința, având nevoie de îngrijiri medicale. El este și cel care a sunat la 112 pentru a alerta medicii. Cei doi au plecat din localitatea Păltionoasa, spre spitalul din Gura Humorului, iar pe drum s-au întâlnit cu ambulanța, însă gravida era deja în stop cardio-respirator.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...