Web Analytics

Grandomania eclipsează pandemia / Dr. Manu susţine că patronul de la Valea cu Peşti i-a cerut iertare că n-a crezut în COVID, însă acesta îl contrazice

de | 24.07.2020 10:32 | Dezvăluiri

# „Eu nu spun că n-am crezut în coronavirus. Am crezut dintotdeauna, știu că există”, ne-a declarat omul de afaceri Dumitru Grecu, infectat cu Covid și externat zilele trecute din Spitalul Colentina

Nu puțini sunt cei care nu cred în existența coronavirusului. Săptămâna trecută, pe contul său de facebook, președintele Consiliului Județean Argeș, dr. Constantin Dan Manu, a transmis un mesaj argeșenilor în care povestește cum un prieten al său (al cărui nume nu îl spune), care nu ar fi crezut în această boală, s-a infectat ulterior și atrage atenția asupra măsurilor care trebuie respectate pentru a nu ne infecta și a nu-i infecta și pe alții cu Sars-Cov-2.
„Simt nevoia să vă fac o mărturisire și să vă spun că nu este de glumit cu noul coronavirus. În urmă cu trei săptămâni, am sunat un foarte bun prieten pentru a-i spune «La Mulți Ani!» de ziua lui. Printre alte discuții mi-a zis că el nu crede în această boală. Zilele trecute m-a sunat el. L-am recunoscut după voce că are o suferință. A început prin a-și cere scuze, spunându-mi să-l iert pentru afirmațiile pe care le făcuse în cadrul ultimei noastre discuții legate de noul coronavirus. Mi-a mărturisit că este pozitiv, simptomatic (…)”, a scris Dan Manu pe facebook în data de 16 iulie.

Grecu îl lasă în ofside pe Dan Manu: „Nu ai cum să nu crezi când vezi ce se întâmplă lângă tine”

Ne-am documentat puțin și am aflat de care prieten este vorba. În urmă cu 3 săptămâni, pe 26 iunie, a fost ziua de naștere a lui Dumitru Grecu, patronul de la Valea cu Pești. Acesta a fost diagnosticat cu Covid la începutul lui iulie, a fost internat la Spitalul Colentina cu COVID și externat zilele trecute. Având în vedere aceste date, l-am sunat pentru a afla dacă la el s-a referit președintele Dan Manu în acea postare lacrimogenă. Patronul de la Valea cu Pești nu a negat că el este prietenul la care se referea dr. Dan Manu, însă, mare surpriză, a ținut să precizeze că, dimpotrivă, a crezut întotdeauna în coronavirus. Altfel spus, președintele CJ a exagerat, dacă nu a mințit de-a dreptul, când a scris că Dumitru Grecu l-a sunat special din Spitalul Colentina ca să-și ceară iertare că nu a crezut în Covid. „Eu nu spun că n-am crezut în coronavirus. Am crezut dintotdeauna, știu că există. Cred însă, mai ales din interior acum, că nu e foarte corectă abordarea cu virusul acesta, pentru că pe unii îi atacă mai rău și îi atacă pentru că sunt ignoranți, iar alții n-au absolut nimic și trebuie diferențiat (tratamentul, n. red.). Eu am avut parte de un tratament absolut extraordinar, personalizat. Tratamentele ar trebui adaptate de la individ la individ. Mie, de exemplu, mi-au făcut, într-o primă fază, un set de medicamente, după care, într-o zi, două s-a subțiat total. Nu m-au îndopat efectiv cu medicamente și am un test negativ deja de 5 zile. Eu am avut niște comentarii pe facebook privind modul de abordare a politicilor de coronavirus, nu că n-ar exista. Am crezut dintotdeauna, nu ai cum să nu crezi când vezi ce se întâmplă pe lângă tine. Acum, din interior, am o abordare și mai realistă, din punctul meu de vedere, în legătură cu modul în care trebuie tratat. Trebuie tratată individual fiecare persoană”, ne-a declarat Dumitru Grecu.
Angajații de la Hotelul Valea cu Pești nu s-au infectat. „Eu m-am și ferit. Nu știu nici acum de unde am luat. Mi-am luat toate măsurile, m-am izolat, mi-am testat tot personalul, mi-am luat absolut toate măsurile, am acționat responsabil, n-am avut niciun fel de problemă în circuitul nostru. A venit și DSP-ul în control și totul a fost ok”, ne-a mai spus omul de afaceri.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole