Web Analytics

Grădină cu lalele și imagini din istoria Simfoniei vor putea fi admirate de Florii, în Piața Primăriei

de | 22.04.2021 10:35 | Cultură, Actualitate

Deși nu va fi organizat niciun eveniment special anul acesta, imagini din arhiva edițiilor anterioare ale festivalului Simfonia Lalelelor vor rula, la final de săptămână, pe ecranul din Piața Primăriei, spre amintirea momentelor frumoase și în așteptarea viitoarelor ediții.

Cea de-a 44-a ediție a Simfoniei Lalelelor stă, și în acest an, sub semnul vremurilor dificile pe care le traversăm cu toții – restricțiile impuse de pandemie fac imposibilă organizarea acestui festival emblematic pentru orașul nostru. Primăria Municipiului Pitești răspunde, astfel, întrebărilor numeroase primite în ultima perioadă din partea publicului fidel acestui eveniment: această ediție a festivalului florilor se va desfășura fără posibilitatea de a primi vizitatori sau de a organiza târgul de flori tradițional, nefiind permise niciun fel de manifestări sau evenimente publice.

CITEȘTE ȘI De Simfonia Lalelelor Ludovic Orban a făcut baie de mulțime pe strada mare

Pentru ediția a 44-a, municipalitatea piteșteană și-a propus ca, în săptămâna Floriilor, să ofere comunității prilejul de a se bucura de frumusețea și de naturalețea florilor, de lalele în mod special, ca o recunoaștere a simbolului ce a supranumit Piteștiul „orașul lalelelor”.

Vom putea admira aranjamentele florale și grădina de lalele care vor împodobi Piața Primăriei. Pentru realizarea acestui spațiu dedicat frumuseții florilor, municipalitatea colaborează cu echipa care și-a demonstrat talentul și experiența în organizarea mai multor ediții ale festivalului Timfloralis. De asemenea, societatea Salpitflor Green pregătește aranjamente speciale pentru împodobirea zonei de centru a orașului, dar și pentru realizarea unei „coline de flori” în fiecare mare cartier.

CITEȘTE ȘI Ziua pământului, sărbătorită on-line de Muzeul Județean și elevi ai CT Armand Călinescu

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii