Web Analytics
scris joi, 14.05.2020

Goran Gajovic de la BCM U Piteşti, despre perioada scursă de la întoarcerea în Muntenegru

Goran Gajovic de la BCM U Pitești este unul dintre sportivii muntenegreni care au părăsit cu întârziere România. Alături de alți jucători de baschet și volei, sportivul ex-iugoslav a avut nevoie de ajutorul autorităților din țara sa natală pentru a se putea întoarce acasă după ce s-a sistat traficul aerian. Ajuns acasă, Gajo a fost nevoit să se supună regulilor stabilite de autorități. Astfel, a petrecut 28 de zile în izolare. Gajovic a vorbit despre perioada scursă de la întoarcerea în Muntenegru.
Iată ce a declarat pentru fosmedia.me: ”Când m-am întors acasă, am fost nevoit să stau în izolare totală la domiciliu. Tatăl meu mi-a adus tot ce aveam nevoie. A fi în propria casă este cel mai frumos sentiment, dar nu atunci când ești singur în ea. Din fericire, casa are curte și există întotdeauna de lucru în gospodărie, așa că am găsit metode pentru trecerea timpului. M-am antrenat în fiecare zi, am urmărit filme, meciuri din NBA pe care nu am avut timp să le vizionez în sezon… și așa au trecut 28 de zile. Când soția și fiica mea s-au alăturat după ziua a 28-a, atunci viața a început din nou pentru mine”. Întrebat despre cariera sa profesionistă, cu precădere despre angajamentele semnate în România, sportivul în vârstă de 32 ani a comentat: ”Sunt în România din decembrie 2014, dar am petrecut o jumătate de sezon în Franța. Campionatul românesc este puternic, bine organizat. Finanțele sunt stabile. În ceea ce privește jocul meu, pot să spun că m-am descurcat bine și de aceea am stat acolo atât de mult timp”.

Goran Gajovic de la BCM U Piteşti, despre perioada scursă de la întoarcerea în Muntenegru

„Aș dori și eu să mă întorc la Pitești. Aceasta rămâne opțiunea mea numărul unu”

Despre sezonul 2019-2020 Gajovic a spus: ”Acest sezon nu a început așa cum ne așteptam, dar mai târziu am prins un ritm bun și am fost în drum spre sferturile de finală. Pentru mine personal a fost un sezon bun. Până la momentul întreruperii am avut contribuții statistice bune și am fost desemnat căpitanul echipei, așa că sunt mulțumit”.
Referitor la viitor, Gajo a precizat: ”Sunt în contact cu oamenii din conducerea clubului de la Pitești, care doresc să mă țină în sezonul viitor, dar vom vedea cum va continua această întreagă situație cu virusul. Sincer, aș dori și eu să mă întorc la Pitești. Aceasta rămâne opțiunea mea numărul unu. Cu toate acestea, există timp pentru decizii, dar până atunci mă voi bucura de timpul petrecut acasă, împreună cu familia. Mă voi odihni și voi lucra pentru a mă menține în formă”.

Distribuie!

0 Comentarii