Web Analytics
scris sâmbătă, 31.12.2022

Goneau cu mașinile prin Pitești. Poliția i-a frânat cu amenzi și i-a lăsat fără permise

Polițiștii de la Rutieră au reușit zilele trecute, mai exact pe 29 decembrie, să-l… calmeze cu o amendă pe un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Calea Câmpulung din municipiul reședință de județ, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 122 km/h.

Goneau cu mașinile prin Pitești. Poliția i-a frânat cu amenzi și i-a lăsat fără permise

Citeşte şi: Dosarul de viol al deputatului Bălășoiu a fost clasat. „Raportat la lipsa dovezilor și la natura acuzațiilor, inexistente, ne așteptam la asta”

Junele vitezoman a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce timp de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Dar asta nu a fost totul. În aceeași zi, un alt tânăr piteștean, în vârstă de 25 de ani, conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, cu viteza de 115 km/h, conform înregistrării aparatului radar. Și el a fost sancționat cu o amendă de 1.305 lei, iar permisul i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce timp de 90 de zile, conform precizărilor biroului de presă al IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *