Web Analytics
scris vineri, 24.04.2020

Gonea cu 136 km/h pe raza localității Stâlpeni

 

Gonea cu 136 km/h pe raza localității Stâlpeni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 30.000 de lei. Cu aceeași ocazie, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 7 permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 24 de ani, din Budeasa, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 136 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită