Web Analytics
scris joi, 14.05.2020

Globulețele făcute la Argcoms Curtea de Argeș se pot achiziționa online

Societatea argeșeană ARGCOMS Curtea de Argeș, cea care deține brandul „Fabrica lui Moş Crăciun”, marcă înregistrată la OSIM, a intrat puternic în mediul online.
Pe pagina de web a societății sunt publicate zeci de produse fabricate la Curtea de Argeș, iar vânzările sunt creștere, potrivit preşedintelui ARGCOMS, Sandu Nichita. „Ne-am adaptat situaţiei. Am stat acasă o vreme, dar reluăm activitatea”, a declarat acesta.
Din această toamnă, la „Fabrica lui Moş Crăciun” ajung mii de oaspeţi, interesaţi de felul în care sunt lucrate manual globuleţele pentru pomul de Crăciun, iar în ultimii ani, sute de mii de adulţi şi de copii au călcat pragul fabricii şi au avut parte de o experiență culturală inedită. În funcţie de evoluția pandemiei de coronavirus, „Fabrica lui Moş Crăciun” va putea fi redeschisă publicului. „Trebuie să vedem cum facem circuitele şi să luăm toate măsurile pentru respectarea restricţiilor”, a mai precizat preşedintele ARGCOMS, Sandu Nichita.

Globulețele făcute la Argcoms Curtea de Argeș se pot achiziționa online

Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită