Gigi Dinescu, acuze dure la adresa Ministerului Transporturilor după ce soacra lui a fost spulberată pe DN 7

de | 2.01.2022 08:42 | Actualitate


“Tâlharii ăștia de 32 de ani doar fură și se îmbogățesc și noi cei ce îi plătim , suntem victime!”

Gigi Dinescu, președintele PNȚCD Argeș, a postat, în urmă cu puțin timp un mesaj tulburător, după ce aseară, soacra lui, în vârstă de 77 de ani, a fost spulberată de un autoturism pe DN 7, la Valea Ursului. Politicianul lansează acuze la adresa decidenților de la Ministerul Transporturilor pentru starea drumului! Este a doua tragedie pe care Dinescu a trăit-o în acest sfârșit de an, după pierderea socrului, pe 28 decembrie.

“Aseară pe la ora 18.06,soacra mea iese din curtea unde locuim sa traverseze șoseaua morții DN7, la un vecin! Un șofer a observat – o prea târziu, acroșând – o mortal!

Citește și Accident mortal în prima zi a anului, în Argeș

Victime îs amândoi și soacra mea , dar și șoferul, da, victimele nenorociților de la ministerul transporturilor pentru că, tâlharii ăștia de 32 de ani doar fură și se îmbogățesc și noi cei ce ii plătim ,suntem victime!

Drumuri nu au fost în stare sa construiască dar noi trebuie sa plătim roviniete și alte taxe incluse în prețul carburantului!

În sfârșit, cred că ne merita soarta ca nație ! Nu văd o alta nație pe pământul asta mai îngăduitoare decât nația română, ei ne fura și ne batjocoresc, iar noi ii respectam și aplaudam!

Oricum doar bunul Dumnezeu ,ne mai poate salva!

Așa că, Mama soacră, drum bun!

Dumnezeu să îți lumineze calea și să îți facă Loc în echipa lui de îngeri!

Și dacă ți -am greșit, în 36 de ani și cu siguranța am greșit,

Iartă-mă ,

Adio!”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii