Web Analytics
scris luni, 04.03.2024

Gheboasă, după ce a fost prins cu canabis: „Frații mei, sunt bine, sănătos, în libertate. Nu sunt traficant, sunt un fost consumator”

Trapperul Gabriel Gavriş, zis Gheboasă, a avut prima reacţie după ce s-a aflat că este cercetat de DIICOT pentru deținere de droguri.

Gheboasă, după ce a fost prins cu canabis: „Frații mei, sunt bine, sănătos, în libertate. Nu sunt traficant, sunt un fost consumator”

Citește și Exclusiv! Rechizitoriul tânărului care l-a omorât pe poliţistul local Condoruş Savaste

Trapperul Gabriel Gavriş, cunoscut sub numele de scenă Gheboasă, a transmis duminică pe rețelele de socializare că se află în libertate și că nu este traficant de droguri, ci doar a fumat „un joint de marijuana” și a fost prins. Surse judiciare citate de Romania TV declarau cu o zi în urmă că artistul era cercetat de procurorii DIICOT după ce ar fi fost depistat în Capitală având asupra sa canabis.

El a subliniat că nu a vândut niciodată droguri și că nu este traficant, el fiind doar „un fost consumator”, care a fost prins fumând un „joint de marijuana”. De asemenea, el promis „o melodie cu dedicație specială”: „Frații mei, sunt bine, sănătos, în libertate. Toate știrile pe care le-ați văzut sunt FAL-SE. Eu am fost acuzat de deținere pentru consum.La percheziția de pe 1 martie, la mine de acasă nu s-a găsit nimic, iar pentru deținere pentru consum în România legea te pedepsește cu o amendă penală, așa că nu trebuie să ciripești ca să poți să pleci acasă liniștit. Mulțumesc pentru mesajele frumoase.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole