Web Analytics

Gerea: „Rând pe rând, oamenii de calitate din PNL vor veni către ALDE”

de | 13.06.2018 11:56 | Actualitate

gerea gaz
Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea a anunțat că senatorul Ion Popa s-a înscris în ALDE.

“Îi urez bun venit lui Ion Popa în ALDE. Ne-am regăsit în singurul partid cu adevărat liberal din România. Am lucrat foarte bine în vechiul PNL, sunt convins că vom face din nou o echipă foarte eficientă în ALDE. Venirea lui Ion Popa în ALDE arată clar, așa cum a explicat el însuși, rațiunile deciziei luate, că noul PNL este condus de un grup de oameni care nu mai au nimic de-a face cu doctrina și cu valorile liberale. Noul PNL, sub Ludovic Orban, a devenit un partid în care nu oamenii de calitate sunt promovați, ci trădătorii și oamenii care nu trebuie să facă performanță. Ei trebuie să fie supuși intereselor mici ale liderilor de moment. La fel cum, de altfel, se întâmplă și în Argeș.

Rând pe rând, oamenii de calitate din PNL, foștii vechi liberali, vor veni către ALDE și către Călin Popescu Tăriceanu pentru că nu mai suportă să fie conduși de o mână de oameni care nu înțeleg ce înseamnă să faci politică demnă, corectă pentru cetățeni.

Oamenii au ajuns să fie sufocați de obsesiile mărunte ale unor indivizi care sunt sclavii unor interese oneroase, motiv pentru care, de multe ori, sub impunerea grupării Orban, parlamentarii acestui partid au fost obligați să nu voteze proiecte de legi utile pe care chiar ei le-au inițiat”, a precizat chestorul Camerei Deputaților,  Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii