Web Analytics

George Simion, liderul AUR, se însoară! Când și unde va avea loc nunta

de | 13.06.2022 09:55 | Actualitate, Politica si Administratie

George Simon, liderul partidului AUR, a anunțat că se însoară. Politicianul a stabilit data nunți pentru ziua de 27 august a.c.. „Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion pe contul său de Facebook.

Citește și: A murit criminalul de la Stoenești, cel care a ucis vânzătoarea unui magazin cu mai multe lovituri de cuțit. Bărbatul se afla în închisoare

„Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți”, a mai adăugat liderul AUR în postarea sa.

Oveselu este satul principal al comunei vâlcene Măciuca.

Cu cine se iubește George Simion?

Simion este foarte discret în ceea ce privește viața personală. Presa a scris recent că el are o relație cu o frumoasă blondă, pe nume Iulia Burcea, cu care se va căsători luna aceasta.

Citește și: Mitropolitul Teofan și arhiepiscopul Varsanufie, de Sfânta Treime, la mănăstirea Slănic

Frumoasa blondă trăiește în Capitală și are o funcție de controlor financiar la o companie multinațională, care are ca domeniu de activitate industria tehnologică pentru securizarea tranzacțiilor electronice, cu sediul în Franța.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *