Web Analytics

Gentea- un nou mandat la șefia PSD Pitești

de | 15.01.2020 19:11 | Actualitate

 

În această seară, la Filarmonica Pitești, a fost conferința municipală de alegeri la PSD Pitești, în avanpremieră la cea județeană, de vineri. Cristian Gentea, actualul președinte al organizației, n-a avut contracandidat și a fost reales prin vot deschis, în unanimitate.

 

”Puteam să fiu deputat sau ministru, sau director la CNCAN și mă schimbau acum liberalii, dar am rămas alături de dvs în Pitești. Numai eu știu cât am luptat ca oameni din Organizația Pitești să fie numiți în funcții importante- ca Marius Pârvu la ANPC și Lucrețiu Tudor la Finanțe. Chiar și pe dl Dumitru Tudosoiu l-am sprijinit la șefia Inspectoratului Școlar, când îi expirase mandatul și unii voiau să-l schimbe că scrie în presă că județul e plin de școli cu WC-uri în curte”, a spus Cristian Gentea.

 

La finalul conferinței, prin vot deschis, membrii prezenți în sală au votat în unanimitate ca Organizația Pitesti să voteze la alegerile județene de vineri pe Ion Mînzînă la președinția PSD Argeș și echipa propusă de acesta, din care mai fac parte Cristian Gentea ca președinte executiv la județ și Simona Bucura Oprescu- secretar executiv.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii