Web Analytics

Gentea şi Tudor, ameninţaţi, linşaţi şi „deconspiraţi” că ar fi gay. Care-i subtextul acestui atac primitiv

de | 21.10.2021 14:13 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Ce să fie, ce să fie? Miroase a nebunie, cu sânge pe pereți și tot tacâmul. Câțiva oameni de afaceri cărora primarul Cristian Gentea le-a arătat cartonașul galben spre roșu, în cârdășie cu fosta conducere a municipalității, au intrat în sevraj. Și-i atacă la pachet, cu crampoanele, de pe conturi false de FB și cu mesaje transmise prin intermediari, pe edil și pe mâna sa dreaptă, city managerul Lucrețiu Tudor. S-a mers până acolo încât, de pe un cont fals cu numele George Bufnici (vezi foto), se insinuează că cei doi ar fi gay, ba chiar e postată și o poză trucată cu cei doi în pat. E disperare mare! Atacurile se doresc insidioase, dar sunt primitive. Seamănă mai mult a șantaj, așa că n-ar fi tocmai nepotrivit ca organele statului să se autosesizeze.

Mai ales că city managerul a primit un telefon în miez de noapte, acum ceva timp, de la un june om de afaceri bine înșurubat, de ani de zile, la ugerul public. Iar acesta l-a amenințat cu subiect și predicat că nu e bine ce fac, el și primarul, că-și bagă nasul în afaceri care mergeau ca unse până să apară ei și să strice armonia hoților, cu verificări de devize, licitații și alte cele. Prin urmare, mesajul era că Gentea și Tudor au început să deranjeze și n-o să le fie deloc bine.
Oameni buni, stimate organe! E vorba de bani, de conducte de bani care nu vor mai curge în buzunarele clientelei de odinioară, așa că băieții s-au electrocutat. Și le curg scheletele din dulap.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Pentru că are în proprietate aproape toată Strada „Pătraşcu Vodă”, rechinii imobiliari au pus ochii pe Liceul „Brâncuşi”

Citește și Recepţie pe repede înainte la blocul a cărui construcţie ar fi trebuit suspendată de drept

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii