Web Analytics

Generalul Mircea Chelaru, noul deputat AUR Argeş: „Românii ştiu să sancţioneze pe cei care au abandonat ideea de popor”

de | 10.12.2020 15:23 | Actualitate, Politica si Administratie

# Cum comentați rezultatul acestor alegeri și implicit rezultatul obținut de AUR?
– Unul normal, față de starea actuală. Pentru mulți este o surpriză, însă pentru cei care cunosc România reală, România la firul ierbii, este ceva normal. Nu comentez prea mult pentru că am o vorbă mai simplă: este vremea faptelor, de aici încolo se va demostra… Eu sunt în poziția în care niciodată nu am vorbit în numele unei calități până când această nouă calitate nu a fost confirmată/validată în mod legal. Așadar, eu vorbesc tot din poziția celui care am candidat și sunt candidat din partea Neamului Românesc urcat pe platforma AUR. Faptul că s-a produs această abordare din partea electoratului demonstrează că românii știu să sancționeze pe cei care nu doar că sunt indiferenți față de poporul român, sunt pur și simplu niște oameni care au abandonat ideea de popor, de neam, de vatră. Le-au abandonat, trăind în cercul lor strâmb, vorba lui Eminescu, în care de azi înainte nu-i mai petrece norocul. Cam despre asta este vorba. Au ținut poporul din suferință în suferință. Nu este dramatic, nu este melodramatic, este o realitate pe care nu vor să o recunoască cei care au orizontul doar la nivelul Palatului Parlamentului.

„E nevoie să producem o recuperare a tuturor resurselor spirituale în care Argeșul are o mare virtute în economia istoriei”

# Ce v-ați propus să faceți pentru Argeș?
– Câte sunt de făcut..! Argeșul este o bornă de civilizație a românității. Nu că m-am mutat eu și stau în inima Văii Vâlsanului, ci pentru că într-adevăr aici este pe de o parte o vatră despre românitate, un leagăn de legendă, de la Corbii de piatră și terminând cu Argedava, la faptul că argeșenii au dat cei mai străluciți oameni ai acestei națiuni. Nu vorbesc doar de cei care au avut conacul la Florica sau de cei care au generat marile plecări ideatice de aici, ci chiar de cei care s-au jertfit definitiv pentru țara asta și au căzut sub gloațele străine încercând să facă reîntregirea neamului. Argeșul chiar dacă începe cu litera A nu pentru asta trebuie să fie primul în alfabetul românității, ci pentru multe altele cum ar fi primul reactor, prima uzină de automobile etc. E nevoie ca într-adevăr aici să producem o recuperare a tuturor resurselor spirituale în care Argeșul are o mare virtute în economia istoriei. Ar fi păcat să mergem doar numai pe a satura prin promisiuni carcasa fizică și nu a dobândi și a redobândi jertfa în zidirea de conștiință a neamului românesc. Pentru mine, Argeșul este permanent clocot de conștiință națională. De aceea am venit să candidez în numele lor pentru că merită să fie reprezentați cu demnitate. Deviza noastră: ”Dreptate pentru România, demnitate pentru români”.

Citește și Spectacol continuu cu USR Câmpulung

Citește și Ionuț Moșteanu: „Am luat al optulea rezultat al USR pe țară” 

„Încearcă unii să inducă ideea că suntem fără doage la cap… Îi lăsăm să-și consume toate aceste tumori mizerabile”

# Ce ne puteți spune despre echipa AUR de la Argeș?
– Nu vorbesc în necunoștință de cauză. Sunt oameni asumați. Nici nu mi-a venit a crede că pot fi atât de dedicați, atât de dezinvolți în a face atât de multe lucruri fără măcar să li se promită cea mai mică recompensă, oameni care au alergat peste tot, au bătut din poartă-n poartă, sistemul curieratului apostolic, nu au vorbit mult, au făcut mult. Au vorbit de la om la om, am lucrat pe forma de comunicare modernă a online-ului, lumea invizibilă a comunicării de astăzi. Dar, cel mai mult a fost că ne-am dus și ne-am pipăit, la modul metaforic vorbind, sufletele bătând din casă în casă, vorbind cu oamenii ceea ce nu au făcut alții pentru că această distanțare din turnul de fildeș față de cei de jos, care reprezintă grăuntele de putere a fiecăruia în parte, i-au făcut să trateze poporul român doar ca pe o sursă electorală. Încearcă unii să inducă ideea că suntem troglodiți, că suntem un buboi, că suntem furuncuri, că suntem fără doage la cap… Îi lăsăm să-și consume toate aceste tumori mizerabile, tipic de producție antiromânească, cu un scenariu bine semnat nu din punct de vedere al conspiraționismului, ci al factologiei care se găsește în piața publică. Îi lăsăm să-și reverse această spaimă și furie că au fost demascați de către poporul român și urmăm marșul nostru spre înainte, nu pentru noi înșine. Nimic pentru noi, totul pentru țară”.

Citește și PSD a defilat în Argeş şi la parlamentare. PNL a luat un scor jenant

Citește și Daniel Constantin: “Vreau să le mulțumesc colegilor din organizația PNL Argeș”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ” Ar fi păcat să mergem doar numai pe a satura prin promisiuni carcasa fizică … ” . Curat-murdar /”doar numai”, ar fi zis si nenea Caragiale . Cat despre ” trăind în cercul lor strâmb, vorba lui Eminescu ” … mai moale las-o !