Web Analytics
scris sâmbătă, 25.06.2022

GATA! Angajările la stat vor fi suspendate de la 1 iulie!

Conform unui proiect de ordonanță de urgență, Guvernul va suspenda angajările în sistemul bugetar, începând cu data de 1 iulie a.c. Actul normativ stipulează că, până la finalul acestui an, nu se mai organizează concursuri pentru ocuparea posturilor în instituțiile publice.

GATA! Angajările la stat vor fi suspendate de la 1 iulie!

„În perioada cuprinsă între data de 1 iulie 2022 și data de 31 decembrie 2022, se suspendă ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante, cu excepția posturilor unice, din:

Citește și: Bărbat înjunghiat în organele vitale, salvat la Spitalul Județean Argeș

a) instituțiile și autoritățile publice, astfel cum sunt definite la art. 2 alin. (1) pct. 30 din Legea nr. 500/2002 privind finanțele publice, cu modificările și completările ulterioare

b) instituțiile publice locale, astfel cum sunt definite la art.2 alin.(1) pct.39 din Legea nr. 273/ 2006 privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în document.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...