Web Analytics
scris luni, 04.06.2018

Găsiți în Pitești în stop cardio-respirator

stop pitestiEchipajele SMURD au intervenit în ultimele 24 de ore la 33 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 6 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Găsiți în Pitești în stop cardio-respirator

Un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Pitești, la spitalul Nicolae Bălcescu, la o pacientă de 81 de ani, găsită în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

De asemenea, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Pitești, strada Balotești, la un pacient de 80 de ani, găsit în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

M.I.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...