Web Analytics

Găsită în viață, într-o pădure din Argeș, după cinci ore de căutări

de | 10.11.2022 12:50 | Actualitate, Home

Căutări ample au fost desfășurate, joi, 9 noiembrie a.c., pentru găsirea unei femei în vârstă de 85 de ani, din Lunca Corbului, care se rătăcise în pădurea Mârghișoara.
Polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai Ocolului Silvic, voluntari și specialiști off-road au periat zona, iar femeia a fost găsită în viață, după aproximativ 5 ore de căutări.

În cursul zilei de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, un bărbat din Lunca Corbului a alertat Poliția Orașului Costești. Soția acestuia, de 85 de ani, se rătăcise în pădurea Mârghișoara.

Pe lângă polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, pentru căutări a fost mobilizată echipa canină cu câinele de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș. Au venit în sprijin și jandarmi din cadrul I.J.J. Argeș, pompieri argeșeni cu camera de termoviziune, dar și comunitatea locală, pădurari și specialiști off-road.

Citește și Reprezentanţii ÎPS Calinic, din nou la Cahul cu ajutoare pentru refugiaţi

În total, peste 50 de persoane au căutat-o pe femeie, conștiente fiind că fiecare secundă care trecea era importantă, iar pericolele erau mai mari pe timpul nopții, atât pentru echipele de căutare, cât și pentru femeie.

După ample căutări, femeia a fost găsită la marginea pădurii. „Aceasta era în afara oricărui pericol, și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții poliției.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole