GASGAS și-a extins lineup-ul de dirt bike-uri

de | 5.11.2021 16:38 | Actualitate

GasGas a adus pe piață modele de motociclete noi, însă obiectivele sale rămân aceleași, sub forma dorinței de a continua să dezvolte motociclete performante, concepute pentru off-road și destinate pasionaților acestui sport. Cele mai recente adiții în gamă sunt în număr de trei și nu a fost neglijat nici segmentul destinat juniorilor amatori de pilotare pe două roți. Pentru copii, producătorul spaniol a introdus modelul MC 85, iar adulții vor putea opta pentru noile „jucării” în 2 timpi MC 250 și în 4 timpi MC 350F. Aceste motociclete off-road consolidează linia de dirt bike-uri și urmează să fie disponibile în reprezentanțe din octombrie.

Lineup-ul off-road al GasGas a fost extins și include 18 modele motocross, enduro și cross country performante. Golurile dintre modele au fost umplute prin lansarea unor noi dirt bike-uri. GasGas MC 85 este o alegere inspirată de mini motocicleta pentru copii. Cu un șasiu atent proiectat, care acomodează roțile de dimensiuni mai mici, modelul MC 85 asigură manevrabilitate și performanță fără compromisuri și este pregătit de acțiune cu pornire kick.

MC 250 dispune de motor 250 cc în 2 timpi și aduce un cuplu incendiar. Suspensia WP XACT oferă o pilotare confortabilă, în ciuda tuturor obstacolelor, săriturilor și gropilor de pe traseu. Simplitatea mecanică și costurile reduse pot fi adăugate pe lista de beneficii oferite de MC 250. Fanii dirt bike-urilor în 2 timpi vor fi încântați de acest model competitiv.

Marea surpriză este introducerea în lineup a motocross-ului MC 350F. Puterea și manevrabilitatea ușoară, împreună cu o greutate extra ușoară se numără printre principalele atuuri ale acestei motociclete. Alături de MC 360F nu va fi o problemă să împingeți accelerația la extrem sau să atingeți viteze mai mari pentru o experiență de riding palpitantă pe traseul preferat sau chiar și în competiții de profil.

Pasionații pot alege între nu mai puțin de nouă modele motocross. În schimb, când vine vorba de enduro, aveți de ales între patru modele performante, în 2 și 4 timpi. Indiferent de opțiune, veți dispune de agilitate și performanță incredibile cu fiecare ieșire pe traseu.

Doar pentru riderii din Statele Unite, deocamdată, producătorul spaniol a lansat și motocicleta EX 250. Amatorii de cross country se vor putea bucura de simplitatea configurației motorului în 2 timpi și de greutate redusă, beneficiind de avantajul tehnologiei EFI ca standard. Rezultatul constă în plimbări mai lungi cu mai puține opriri pentru a alimenta rezervorul de combustibil, precum și în reducerea nivelului de emisii poluante. EX 250 este urmată în lineup de modelul de cilindree mai mare, EX 300. Gama cross country mai cuprinde alte trei modele extraordinare echipate cu motoare în 4 timpi. Pe scurt, se poate concluziona că producătorul oferă câte un dirt bike pentru fiecare rider, pentru fiecare nivel de experiență.

Gas Gas a lansat și o linie de echipamente și una de accesorii tehnice, pentru a veni în sprijinul fanilor. Cei care doresc să adauge protecții, să îmbunătățească sau să își personalizeze motocicleta MC, EC sau EX pot arunca o privire la catalogul de accesorii tehnice care include de la evacuări până la cleme sau handguards. Colecția de echipamente off-road de protecție este cuprinzătoare și livrează confort deosebit la purtare, stil și protecție. Veți descoperi echipamente gândite special pentru fiecare disciplină: motocross, enduro și cross country cu soluții practice pentru adulți și copii.

Surse foto: gasgas.com

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii